Срокът за регистрация вече изтече :(

Можеш да следиш за новите ни курсове тук.

Aко се записваш с партньор, той също трябва да се регистрира

Време е за ново приключение!

Запиши се на курс по суинг танци за начинаещи и стани част от едно вдъхновяващо общество, отдадено на танци и забавление.

Часовете започват на 15-ти Април и ще се провеждат всеки понеделник и сряда от 19:00 ч. в Total Sport.

  • Не се изисква предишен опит
  • Не е задължително записване с партньор
  • 100% забавление

Какво са суинг танци?

Суинг танците са живи и социални. Те се учат в залата за тренировки, но се практикуват на дансинга. Танцуват се по двойки на суинг джаз - стил в музиката, създаден да приповдига настроението и да подтиква слушателите да се раздвижат. Датират от 20те години на миналия век, като през 30те и 40те кулминират в небезизвестната “суинг треска”.

В днешно време суинг се танцува на партита и фестивали по цял свят. Огромното интернационално общество приветства нови хора постоянно - която държава и да посетиш, можеш да откриеш и опознаеш местните ентусиасти.

Виж видеото за демонстрация как изглеждат и колко са надъхващи суинг танците.

Колко ще ми струва?

За твое удобство предлагаме няколко различни варианта за плащане. Цената на тренировките зависи от пакета, който предплатиш (виж таблицата).

Приемаме карти MultiSport и Coolfit без да е нужно доплащане.

Брой посещения Цена
Единично посещение 12 лв.
4 посещения 40 лв.
8 посещения 72 лв.

Кои сме ние?

Rhythm RACCOONS е школата по суинг танци с най-опитните инструктори в Пловдив. Изграждаме и вдъхновяваме суинг обществото под тепетата вече над 6 години. Водим курсове по суинг танци в стиловете Линди Хоп, Чарлстон и Соло Джаз, и организираме партита, танцувални соушъли, винтидж кино-вечери и други тематични събития.

Паоло и Ирина Паоло и Ирина
Бобо и Дари Бобо и Дари
Пешо и Марина Пешо и Марина

Къде се провеждат тренировките?

Какво казват нашите ученици за нас?

Радина Атанасова
Радина Атанасова
Чудесна група, с която да разпуснеш, лесни за разбиране танци и място за създаване на приятелства. Ако не обичате твърде голямата близост или интимност като в някои латино танци, значи тези танци са подходящи за Вас. Разбираемо обяснение на стъпките и движенията. Приятелска атмосфера.
Georgi Stamatov
Georgi Stamatov
Ако искаш да научиш нещо ново и междувременно да се забавляваш, това е мястото. Боби и Дари са уникално добри, изключително приветливи и много забавни 😁
Петър В. Стоянов
Петър В. Стоянов
Препоръчвам на всеки, без значение дали е танцувал или не преди! Приятелска атмосфера, страхотни хора, хубава музика и не на последно място, отзивчиви и позитивни инструктури. Ако се двоумите, пробвайте, няма да съжалявате.
Marina Volodchenko
Marina Volodchenko
Най-добрата школа за суинг танци! Страхотни професионалисти, а освен това и усмихнати сърдечни хора. Ако се чудите, спрете и просто се запишете! 😁 Животът ми определено се промени към по-добро, запознах се с много готини хора и съм благодарна, че се записах!
Kaloyan Roussev
Kaloyan Roussev
Не само танци, но най-вече много приятели 🥳 Супер добри обяснения
Ralitsa Kehayova
Ralitsa Kehayova
Страхотно развлечение. Атмосферата е чудесна, отпускаща и приятелска. Преподавателите са страхотни, научих много.
Radoslav Chakarov
Radoslav Chakarov
Който не е много-много наясно със суинг музиката и танците - ще му хареса!

Който вече харесва джаза и атмосферата от 20-30те години на миналия век - ще се влюби!

Приятелска обстановка, позитивни хора, малко физическа активност - какво му трябва на човек повече 🤩
Лилия Крумова
Лилия Крумова
Ако имате нужда от разнообразие, от позитивни емоции и още по-позитивни хора, но не знаете как да го постигнете, заповядайте на курс по суинг танци и тези неща са ви гарантирани, а опитните инструктори ще гарантират бързо да влезете в ритъма на танца с интересни и атрактивни движения!
Ivelina Koleva
Ivelina Koleva
Прекрасна творческа обстановка, зареждаща с вдъхновение, позитивни емоции и усмивки. Един чудесен начин за разтоварване.
Dian Ivanov
Dian Ivanov
Най-доброто място в Пловдив да се научите да танцувате суинг. Отзивчиви и готини инструктори и много нови запознаства с интересни хора.
Daniel Danailov
Daniel Danailov
Хубава музика, весели хора, усмихнати инструктори и приятелска атмосфера. Идеалния завършек на всеки ден в който човек има нужда да разпусне или просто да се забавлява. 🙂
Sofia Kostova
Sofia Kostova
Усмихнати треньори, много групи и поетапно усвояване на новите стъпки 😊 Горещо препоръчвам за всички, обичащи джаз музиката!
Tanya Kovacheva
Tanya Kovacheva
Прекрасна музика, усмихнати инструктури и приятелска атмосфера. Ако не сте пробвали да танцувате суинг все още - силно препоръчвам Rhythm RACOONS! 👌
Atanas Stanev
Atanas Stanev
Място изпълнено с много ритъм и весели хора. :)

Все още имаш колебания?

Суинг танците могат да станат новата ти страст, но за да разбереш трябва да пробваш. Запиши се на курса за начинаещи и опитай.